“سایه های مست” اثری به آهنگسازی اشکان رهبر و خوانندگی پوریا اخواص است. موسیقی این اثر با ساز بندی موسیقی سنتی ایران ولی با صداهایی جدید است که در این سال ها بین آهنگسازان جوان موسیقی سنتی ایران باب شده است. اشعار این آلبوم از محمدرضا شفیعی کدکنی، جواد ذهتاب، م.آزاد، احمد شاملو و مریم آرام انتخاب شده است.
اشکان رهبر آهنگساز این اثر می نویسد : « سایه های مست مجموعه ایست با نگرشی نو به موسیقی ایرانی و انسامبل سازهای ایرانی. این مجموعه نگاهی ویژه به سازهای کوبه ای ایرانی دارد و در نوشتن قطعات از فضای شعرها الهام گرفته شده است. فواصل دیزونانس رنگ جدیدی به فضا موسیقی دستگاهی ایرانی می دهد شاید خوب ، شاید بد… »
——————————————–
آموزش موسیقی خود را نزد ناصر نظرشروع کرد و نزد استاد محسن کرامتی دورۀ عالی و مرکبخوانی خود را به اتمام رساند سپس نزد حسین علیزاده با مبانی علمی آواز و تحلیل ردیف آشنا شد. نوازندگی کمانچه و قیچک را از سال ۱۳۷۸ شروع کرد و همراه گروه همآوایان به سرپرستی حسین علیزاده به اجرای کنسرتهای متعدد در کشورهای اروپایی و آ»ریکا پرداخته است. همچنین موفق به کسب دیپلم افتخار از نخستین فستیوال بینالمللی مقام باکو شد.