آلبومها: یاد ایران یادمان بنان زیباتر از ماه و گل نرگس مست تهران ۱۳۳۰ امیر عشق شالی رؤیای رنگین قصههای از یاد رفته عاشقان دیروز شبی با خیام آن روزها
آلبومهای موجود:
۰۱ – A Night with Khayyam-Shabi ba Khayyam
۰۲ – A Tribute to Banan-Yadman-e Banan
۰۳ – Rice Paddy-Shaalee
۰۴ – Homage to Iran-Yad-e-Iran
۰۵ – More beautiful than Moon and Flower-Ziba tar az Mah o Gol
۰۶ -The Colored Dream-Royay-e-Rangin
—————————————————–
پری ملکی، در پانزدهم آبان ۱۳۳۰ در محله درخونگاه بازار تهران زاده شد در خانهای بسیار سنتی و قدیمی و بزرگ که اقوام را در کنار هم گردآورده بود.
او ششمین فرزند خانواده بود. پدرش به تجارت چای اشتغال داشت. از شش سالگی همراه با خانواده به منزلی در محله جمال آباد نیاوران نقل مکان کردند. از این ایام بود که به موسیقی رادیو گوش میکرد و آنچه میشنید، فرامی گرفت. کلاس اول دبستان بود که برای اولین بار در جمع همکلاسیها آواز خواند. پنجم دبستان بود که در جشن مدرسه همراه با ساز یکی از همکلاسیها که عبارت بود از یک شانه سر، تصنیفی از پروین را خواند. از آن پس به طور مرتب در جشنها و مسابقات مدرسه، بی اطلاع خانواده شرکت کرد. بارها در مسابقات ناحیه شمیران رتبه اول را کسب کرد، اما به دلیل همین حضور مخفیانه، از ادامه راه بازماند.
پری ملکی از سال ۱۳۷۳ با تشکیل گروه موسیقی «خنیا» به اجرای کنسرتهایی برای بانوان و سپس با تغییرات جامعه، به صورت همخوانی برای عموم پرداخته است. «خُنیا» واژهای کهن و ایرانی است به معنای سرود و نوا و نغمه، و نام «خنیاگران» در ادبیات ایران بسیار به کار رفته است. گروه موسیقی «خنیا» به عنوان یکی از پیشگامان گروههای موسیقی بانوان، با انگیزه ایجاد زمینه برای بروز استعدادهای بانوان در زمینه هنر موسیقی در سال ۱۳۷۳ تشکیل شده است. این گروه از سال ۱۳۷۹ از همکاری نوازندگان و خوانندگان مرد بهره جسته و کنسرتهایی به صورت همخوانی و همنوازی برای عموم اجرا کرده است. گروه «خنیا» در اجراهای مختلف خود، تلاش میکند که به تجربههای جدید در زمینه شیوههای اجرایی موسیقی سنتی ایران دست یافته و فضایی تازه در زمینه موسیقی ارایه کند. در این مسیر گاه از موسیقی محلی ایران نیز بهره میجوید. اکثر اعضای این گروه را جوانانی تشکیل میدهند که با اندیشههای نو و خلاق در برنامههای این گروه سهم دارند. گروه «خنیا» تلاش دارد تا به تجربههای جدید در زمینه شیوههای اجرایی موسیقی سنتی ایران دست یافته و ضمن حفظ اصالت موسیقی ایران در احیای آن گامهای مؤثری بردارد. گروه موسیقی خنیا به عنوان یکی از گروههای موفق موسیقی ایرانی شناخته شده است.