دو نوازنده جوان در دیدار موسیقایی تار و تمبک (در نوا و چهارگاه) ، یاد یکی از بزرگان موسیقی ایران، تمبک نواز شهیر مرحوم داریوش زرگرزی را گرامی میدارند. یادداشتهایی به قلم یاران و همراهان قدیم داریوش یعنی علی اکبر شکارچی، ارشد طهماسبی، حسین علیزاده و سعید فرجپوری توسط پسر او سهراب گردآوری شده است که در این مجموعه آمده است.
ناشر: نشر هرمس کد کتابخانه ملی: ۶۰۰۸
—————————————
شورش رعنایی
متولد ۱۳۶۵ در شهر صحنه، فراگیری تنبور را از چهار سالگی نزد پدرش آغاز و فالب مقامهای باستانی و حقانی را فرا گرفت. سپس به کلاسهای درس حسین علیزاده راه یافت و نزد وی به فراگیری تار و سهتار پرداخت. او همچنین از محضر ارشد طهماسبی و فریبرز عزیزی سود جست. او که نام هنریاش شورش است با نواختن دیوان و کمانچه نیز آشنایی کامل دارد و در رشته موسیقی در دانشگاه هنر تحصیل کرده است.
سهراب زرگری
متولد ۱۳۶۶ (تهران)، نواختن تمبک را در محضر داریوش زرگری فراگرفت و توسط وی با نوازندگی تار و سهتار نیز آشنایی پیدا کرد. همچنین از سال ۱۳۸۱ تنبورنوازی را نزد کامبیز مافی دنبال کرد. پس از گذراندن کلاسهای درس یحیی رعنایی، سهراب اکنون به تکمیل فراگیری ردیف سازی نزد ارشد طهماسبی مشغول است. او که دانشجوی رشته ادبیات فارسی در دانشگاه علامه طباطبایی است، همکاری با محمدرضا ابراهیمی و شورش رعنایی در کنسرتهای متعدد را نیز در کارنامه دارد.